Hva er stemmecoaching?

Stemmecoaching hjelper deg med å utvikle gode tale- og stemmevaner. Ved å bruke pusten på en konstruktiv måte, vil du få mer kraft og dybde i stemmen, samt kunne fremstå trygg og troverdig i din fremtoning. Få veiledning i å bruke talepust og naturlig stemmeleie, slik at du kan styrke din egen kommunikasjon.

Stemmecoaching innebærer refleksjon og samtale, arbeid med kropp, pust og stemme, og kan tilpasses etter behov og ønske.

Ring (+47) 46 88 69 15 for bestilling av time, eller send en mail til nina.helleland@gmail.com

Nina Helleland

profilbilde .jpg
Master i logopedi fra UiO med rådgivningskompetanse. Sertifisert yogalærer. Master i kunst fra Aalto University. Tidligere kunder: ledere, konsulenter, gründere, rådgivere, jurister, advokater, selgere, studenter, førskolelærer, helsepersonell og kundebehandlere.

 

  • 10 start up selskaper var med å konkurrere i den store finalen; 100 pitches under Oslo Innovation week 2017. Stemmecoaching hjalp noen av finalistene med å forberede seg til pitche-konkurransen!

Referanser

“Å gå på stemme-trening hos logoped Nina opplevde jeg som svært lærerikt, nyttig og jeg ble klar over hvor mye stemmekraften har å si. Ved å bruke pusten på en annen måte, endres uttrykket av karakter, hvordan jeg blir oppfattet og stemmen blir mer kraftfull.

Nina er profesjonell, hyggelig, tålmodig og veileder bra under hele timen. Hun er seriøs og utrolig dyktig i faget sitt. Anbefaler henne sterkt til alle som måtte trenge en stemmecoach. Bare etter en time merket jeg stor forskjell på stemmen, å gå fra en lys, hakkete, skiftende stemme til å finne tyngden og kraften er verdifull læring. Vi velger selv vår stemme og hvordan den skal brukes”.

Ella Rogne, filmskaper & grafisk designer

“Workshopen til Nina var veldig nyttig da jeg satt igjen med helt konkrete verktøy og teknikker som det var lett å ta med seg videre og applisere både i hverdagen og på jobb. Jeg er nå mye mer bevist på hvordan jeg bruker stemmen i ulike settinger, hvordan jeg kan bruke mindre energi og samtidig være tydeligere i min verbale kommunikasjon”.

Cecilie Foss-Sausjord; Business Development Manager, Corporate Department, BI Norwegian Business School. 

“Etter første time hos logoped Nina Helleland merket jeg en markert forskjell. Øvelsene Nina viste meg er relativt enkle men hjelper stemmen min til å stadig bli klarere. Ettersom jeg har brukt stemmen min relativt hardt tidligere (gjennom musikk og i jobben) har jeg trodd at jeg hadde kronisk knuter på stemmebåndene og en ‘uhelbredelig stemme’, men gjennom Ninas øvelser har jeg fra starten kunnet jobbe fram en bedre og mindre anstrengende måte å bruke tale-stemmen min på.”

Trond Tornes, CSO Phonofile AS 

“Nina er en ekstremt dyktig stemmecoach. Mer enn det, var hun også svært opptatt av å tilpasse coaching til mine egne behov og bakgrunn. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste”.

Anonym

“Har hatt ca. 5 timer hos logoped Nina Helleland sommeren 2017 og synes jeg har hatt godt utbytte av det. Årsaken var heshet etter en tøff influensa i vinter med infeksjon på stemmebåndene og totalt tap av stemmen i nesten en måned, før den kom tilbake i en hes versjon. Har lært puste- og taleteknikker, og har øvd på dette hjemme mellom timene. Nina er hyggelig og behagelig og går grundig gjennom problemene. Kan absolutt anbefale henne ut fra mitt ståsted”. 

Anonym