Tilbud og priser

På en stemmecoaching time er du en aktiv deltaker, og det vil være fokus på pust og stemme. Vi vil gjøre øvelser, samt øve på stemmebruk. Refleksjon og dialog er alltid velkomne og ansees som en viktig del.

Bestill en time nå!

  • Individuell time, 45-60 min.
  • Gruppe-sesjon 3 – 5 pers, 90 min.
  • Foredrag med workshop, 45-60 min.

Priser oppgis ved forespørsel, ta kontakt for info!

Foredrag med workshop, 45-60 min., på arbeidsplassen: Introduksjon til stemmebruk. Gruppen vil få noen tips til inspirasjon og praktisk nytte i jobbhverdagen. Ved å utvikle et bevisst forhold til stemmebruk, kan man fremstå med en naturlig autoritet, som blir hørt og skaper tillit.

Gruppe-sesjon 3-5 pers., 90 min. på arbeidsplassen: I en gruppe-sesjon vil hver enkelt deltaker bli veiledet i stemmebruk gjennom praktiske øvelser, refleksjon og dialog. Tilbudet kan passe for en gruppe ledere eller 3-5 ansatte fra samme bedrift.